Aquest any el cicle de música anava dedicat a la veu femenina i hem volgut representar-ho amb la formació del jurat amb veu i vot únicament femení. Gràcies a elles per aquesta tasca tan difícil.

Marina Ràfols: Professora de dilluns a divendres i cantautora els caps de setmana.

Anna Fernàndez: Ex-directora dels programes musicals Somtresitu i Salajazz. Ha treballat a La Xarxa, Diari Ara i Triacom (TV3). Actualment, és productora de Catalunya Directe.

Marta Rius: Periodista, responsable de comunicación de la Federació d’Ateneus de catalunya i redactora a Xarxanet.org. Membre de Bullanga feminista i del Casal de Dones de Vilanova.

Núria Araüna: Professora de Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili, antropòloga i doctorada en comunicació amb una tesi sobre les representacions de la dona als vídeos musicals.

Natàlia Miró: Músic, creadora de móns i poeta.

Xesca Fort: Cantant, compositora i vocal coach. Creadora del Projecte solidari i conscienciador “Música contra la violencia”. Autora integrant i intérpret de bandes com Alias Galor, Bergman, Wund, TAUNTAUN. Acaba de publicar l’àlbum “Canción Desnuda”.

Fab llanos: Fotoperiodista ecofeminista i vegetariana. Cofundadora de La Independent, Àgencia de notícies amb visió de gènere, especialitzada en producción audiovisual dels àmbits social i musical. Membra de Bullanga feminista i diversos col·lectius de caire social.

Esther: Membre de la Junta de l’entitat Els Xulius i col·laboradora del Cicle Monocicle Ribes, del Festivalet Monocicle i de Música al Castell.