Aquest és el jurat que deliberarà els 3 finalistes del 4rt Concurs de Cantautors/es del Monocicle Ribes.
El jurat deliberarà el dia 10 de setembre.
La final tindrà lloc el dia 15 de setembre dins del Festivalet, tota una jornada d’activitats per a tots els públics.

Jordi Puig: Director i responsable de la discogràfica U98 Músic. Ha treballat amb grups com els Sopa de Cabra, Els Pets, Lax & Busto, Els Catarres, Judith Neddermann, Gossos, Maite Martí, Roger Mas, Paula Valls, Quimi Portet, Marc Partit, Cesc Freixas, Miquel Abras, Pau Vallvé.

Anna Fernàndez: Ex- directora dels programes musicals Somtresitu i Salajazz. Ha treballat en les sales de concerts NAUB1 i Hammersmith Apollo (Londres). Ha passat pel Diari Ara i per programes de televisió com “Tot o res”, “Catalunya Directe” o el “30 minuts”. Actualment a l’equip de redacció del “Cases d’algú”, de TV3.

Roger Gascon: És productor musical des de 2006. Ha produït més de 60 discos de grups i cantautors com Chet, Vol menor, Bitter, L’Espiadimonis o Llorer. Ha enregistrat també cançons de Love of Lesbian, Xarim Aresté, Núria Graham, Joana Serrat, Gemma Humet, Inspira, Trau o Guillem Roma.Compositor, cantant, guitarrista i pianista amb The Lazy Lies, també toca bateria i altres instruments amb Luthea Salom, Chet i L’Espiadimonis. Juntament amb Luthea Salom van fer la banda sonora de la pel·lícula Requisits per ser una persona normal, de Leticia Dolera.

Bàrbara Scuderi: De formació eclèctica i constant, en la cultura i les lletres. Cronista cultural i escriptoras. Col·labora en diferents mitjans locals I comarcals.

Pere Vives: Divulgador Musical i técnic de realització a La Xarxa.

Núria Araüna: Professora de Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili, antropòloga i doctorada en comunicació amb una tesi sobre les representacions de la dona als vídeos musicals.

Esther Gallofré: Membre de la Junta de l’Entitat Els Xulius I col·laboradora del Cicle Monocicle Ribes, del Festivalet Monocicle I de Música al Castell.

Llorenç Orriols i Joan Thelorious (Discogràfica Bones Festes):
No és un segell discogràfic, però ho sembla. “És un espai comú on s’han trobat uns amics per fer música, beure i geure”