2n Concurs de Videoclips del Monocicle:
Sant Pere de Ribes

Aquests són els membres del jurat que deliberaràn els 10  finalistes del 2n Concurs de videoclips “Monoclip”.
El jurat deliberarà entre el 16-17 d’agost.
La projecció dels videoclips seleccionats com a finalistes seran projectats durant la celebració del Festivalet del Monocicle’20, el cap de setmana del 18 al 20 de Setembre, en una sala gran als Cinema Ribes. Precisament, serà el diumenge 20 al migdia als Cinemes Ribes (pl. Marcer, 7) de Sant Pere de Ribes de 11:30 a 14h.

MEMBRES DEL JURAT
DEL CONCURS DE VIDEOCLIPS “MONOCLIP”:

  • Roger Seró 

Periodista, conegut per formar part com a guionista i locutor del programa ‘Els Experts’ d’Icatfm, entre d’altres. També ha treballat al canal 3xl, com a redactor i producció de reportatges de cinema i cultura audiovisual.

  • Jana Manich

Especialitzada en realització i fotografia amb especial sensibilitat per projectes documentals i formats televisius. Co fundadora de la productora La Mosca de la Tele, amb la realització de diversos videoclips que prestigien la seva reel. 

  • Ivan Garriga 

 Experimentat i reputat realitzador, director de fotografia i colorista en diferents projectes audiovisuals a televisió i  publicitat. Soci director de Pijama Studio, especialitzats en la postproducció. També és docent d’Elisava al màster de Creativitat Audiovisual.

  • Alba Holgado 

Especialitzada en direcció i realització audiovisual, ha treballat per les productores més punteres de Catalunya i la seva trajectoria l’avala formats com Ohh happy day, Polonia, La competècia o Homozzaping

  • Laura Carrau

Creadora de Lau Cau Productions, especialitzada en fotografia i video d’esports, ciencia, tecnologia i cultura. Combina la seva passió professional amb la docència en diferents màsters de comunicació de la UPF.

  • Néstor Reina 

Estilista i dissenyador de vestuari. Cap de vestuari de diferents projectes com; Videoclips de Buhos (volcans, Connectats, L’estiu és llibertat), de Joan Dausà (Tot anirà bé, La gran eufòria, Gegants), Siento que vuela de Judit Neddermann, Videoclip Instagram de Daddy Yankee, Natti Natasha i David Guetta, entre d’altres. També treballa com a cap del departament de vestuari per anuncis de la tele i altres projectes com Teatre, dansa i moda.