Jurat Concurs Cantautors/es

6è Concurs de Cantautors/es de Sant Pere de Ribes

Aquests són els membres del jurat que deliberaràn els 3  finalistes del 6è Concurs de Cantautors/es del Monocicle de Sant Pere de Ribes.
El jurat deliberarà entre el 16-17 d’agost.
La final dels candidats seleccionats estarà enmarcada en la celebració del Festivalet del Monocicle’20, el cap de setmana del 18 al 20 de Setembre. Precisament, serà el dissabte 19 de setembre al vespre a Sant Pere de Ribes .

MEMBRES DEL JURAT
DEL CONCURS CANTAUTORS/ES:

  • Jordi Lanuza

Conegut per ser el l’ànima de la banda musical Inspira (http://inspirabcn.com). Amb quatre discs a les espatlles: “Cova Placenta” (2009), “Escapistes” (2010), “Amunt” (2013) i “Greta”(2015), i en procés de gravació del seu nou disc, Inspira és el grup de referència de l’escena de culte Barcelonina. Actualment també compon en solitari,  el 2018 va treure el seu primer disc anomenat ‘Com a casa’. 

  • Ana Roig 

Escriptora, compositora i intèrpret. Màxima impulsora de la cançó francesa a casa nostra. Coneguda per ser l’ànima del grup referent del panorama musical català ‘Anna Roig i l’ombre de ton chien’. Actualment de gira amb ‘La Tendresse’ amb Àlex Cassanyes Big Band Project. Compagina la seva professió artística amb la docència a l’Escola Municipal de Música de Martorell i realitzant tallers de creació de cançons.

  • Louise J. Samson

Líder i creadora del seu propi segell Hidden Track Records, considerat ja com un referent a Barcelona com a plataforma de professionalització de grups emergents underground. Un monstre de tres caps que funciona com a segell propi (Ferran Palau, Anna Andreu, Da Souza, Mavica…), paraigua per segells independents de barcelona (Famèlic, El Mamut Traçut, Aiguamoll Records Au!, etc…) i que serveix com una plataforma per autoeditors.

  • Albert Miralles 

Periodista, locutor i director del programa “Els experts” d’iCat, on va entrar-hi ara fa més de deu anys. Anteriorment s’ha pogut sentir la seva veu a Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Ona Catalana i Ràdio Sabadell, entre altres. Recentment ha liderat el programa ‘iCat a casa’, un espai nascut en plena pandèmia que ha donat veu a un sector, el cultural, en el seu moment més complicat.

  • Xavier Gimeno 

Actualment compaginant la direcció del CC Matas i Ramis amb la Coordinació del Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó. Redactor del magazín cultural l’Ampli i apassionat del consum cultural és fàcil trobar-me a qualsevol concert o festival del territori.

  • Albert Salvat 

Amb 15 anys d’experiència en el sector musical, l’Albert és un activista cultural, Dj internacional, manager de bandes a Produccions Submarines i programador artístic al Festival Lo Riu Sona.