Ja tenim el cartell del Festivalet Monocicle 2020!

Taxánn!!!

Ja tenim el cartell del Festivalet del Monocicle 2020, amb la espectacular programació d’enguany que ens moriem de ganes de poder compartir amb vosaltres, un edició que sense dubte serà ben especial per a totes! I és que recordeu: la cultura és segura! I la cultura és treball!

Guardeu-vos la data del 18, 19 i 20 de setembre com també de la prèvia amb concerts de tots els estils, per joves, per infants i per adults, la final del concurs de cantautors, la final del concurs de videoclips, i un llarg etc.

1ª Batalla de Gallos

Al Monocicle tenim molta il·lusió de presentar-vos la 1ª BATALLA DE GALLOS del Monocicle, perquè volem apostar amb nous certamens de creació i nous públics.

Diumenge dia 20 de setembre a les 17:00h, a l’Escola la Riera de Ribes (Avinguda Onze de Setembre, Sant Pere de Ribes).

Llegeix les bases AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *