Finalistes 6è. Concurs de Cantautors/es del Monocicle

Ja les/els tenim aquí! Els/les flamants finalistes del 6è. Concurs de Cantautors/es del Monocicle de Sant Pere de Ribes. El jurat ha aconseguit deliberar amb molt esforç i paciència, ja que la qualitat de les persones participants han estat de molt alt nivell musical. Moltíssimes gràcies a tots/es els participants, enguany molt més difícil que mai així que us anem a seguir intentar-ho i a gaudir també d’aquest Festivalet del 2020! També agraïr als membres del jurat la gran responsabilitat i el difícil paper que han hagut de desenvolupar.

Les/els finalistes són:

  • Elle León
  • Hoven
  • Júlia
  • Irieix

La final tindrà lloc el dissabte 19 de setembre dins de la programació del Festivalet del monocicle previst durant el cap de setmana del 18, 19 i 20 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *