Finalistes 2on. Concurs de videoclips lowcost Monocicle.

Ara és l’hora de saber les persones Finalistes de la 2a. edició del Monoclip: Concurs de Videoclips “low cost” del Monocicle de Sant Pere de Ribes. Destacar el paper del jurat, per la responsabilitat i per la feina que comporta. Han hagut d’exprèmer el cervell per poder escollir 10 videoclips de gairebé 200 participants. Moltíssimes gràcies a tots els participants, al jurat, als Xulius, a l’Ajuntament, al Centre Parroquial i al Cinema Ribes. Moltes gràcies a tots els participants, ha sigut molt difícil i us anirem a seguir participant l’any vinent amb nous vídeos i gaudir enguany del Festivalet Monocicle 2020.

Els videoclips finalistes són:

  • Asleep – Hola Chica. Dir. A Nice Studio
  • Cuerpo Astral – Lil Barby. Dir. Christian Egea, Carlos Saloz
  • La Vella Fe – Goliat. Dir. Juli Sesé Rubal
  • Macarrons – Tanoca. Dir. Pau Albà, Joan Thelorious
  • Dance or Die – Sergio Salvador. Dir. Igor Fernández
  • I Wanna Be With Your – Ramen! Dir. José A. Gutierréz
  • Mala Sang – Marialluïsa. Dir. Aleix Barba i Marc Sirisi
  • Perdio – Bazofia. Dir. La Cura.
  • Persona Rara – Ual·la! Dir. Sofía Amadori i Jack Taradellas
  • Último Episodio – Biznaga. Dir. David Iñurrieta 

La projecció dels 10 vídeos finalistes tindrà lloc el diumenge 20 de setembre al Cinema Ribes durant la programació del Festivalet del Monocicle el cap de setmana del 18, 19 i 20 de setembre. En breu us avisarem per reservar les entrades per a la gran final. Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *